Gott, nytt år !

Jaa.. detta är nog det ända inlägg jag hinner skriva idag. Mitt sista inlägg för 2008. Därför ska jag "samanfatta" året.

2008
- har varken varit ett bra eller dåligt år. Nya kompisar, bättre kompisar och ett försök i skolan har givetvis bättrat på allt. Men att sedan i nästa stund gjort saker, riktigt fula saker tynger ner det igen. Men jag antar att det jag gjort fått mig och tänka tillbaka, och det är iförsig bra?

Jag skötte inte skolan på VT, eller halva HT. Ändå!! Lyckades jag jobba upp mig till G i nästan alla ämnen, 13 av 15.. Förra terminen hade jag inte G i ett ända. + att jag fick ett mvg.Skills! Det får mig att känna mig riktig taggad denna termin.

Jag har fått nya vänner, roliga vänner där jag kan vara mig själv. De är nästan lika konstiga de. Det känns som vi känt dem hela tiden. Appe, Tessi, Pammi, Max, Nico, Anton för att bara nämna några. I love you all.

Sommaren 08 var helt underbar. Visserligen saknar jag grejer som inte hände detta år.. Men vafan, det kommer en till sommar! Eller hur? Varenda jävla moppetur, det varma (kalla) svartansjön har fått mig och inse hur kul man ka ha det - tack Stephanie, Younas, Robin och Anton.

Jag återtog även kontakten med vissa. Tex. Robin, Stephanie och Wille. Säkert fler men de kommer jag inte ihåg isf. Man har märkt vilka som är äkta och vilka som är fejk. "Och vi fem", alltså Yay,Haldis,Heff,Malin & Pich. Finns inte mer. Heff började umgås med Emma och dem, Malin med Aina och vi andra tre med Nico och de.

Sigge har det gått både upp och ner med i år. Vissa gånger har jag gett upp helt, inte orkat mer och varit nära på och sluta. Vi bytte stall i november. Jag ångrar inte det för fem öre. Sigge mår bättre, vi mår bättre. Boxen är myyycket större, han har hästkompisar. Vi har ridhus och tränigsmöjligheter med egen tränare på gården. Jag har slutat rida Agusta och rider nu en fjordvalack istället. Jag älskar honom. Sigge är äntligen inkörd och nu saknas bara min sele och rockard. Se får Sandra se upp ;) Jag har insett de senaste två, tre veckorna att Sigge igentligen betyder mest för mig. Hans busiga ögon, åsneaktiga envishet och otroliga charm har bitit sig fast i mitt hjärta. Jag kommer dö utav sorg när han försvinner.

ÅÅÅHHH SÅ INTRESSANT VA ? ;D
Nej det var det inte, nu ska jag fixa mig i ordning sen ska jag träffa Stephanie, Robin, Anton och Younas. Ska fira nyår med dem.

Såå.. vi hörs imorgon. den 1/1 2009 puss

blodad tand - bokstavligen alltså.

Hej. Vill bara börja med att säga : SIGGE ÄR BARA SÅ BÄST, JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR MIN PONNY MEST. HAN TOTALÄGER ERA.

Ja... Idag somnade jag ca fyra, vaknade halv elva. Åkte till Sigge kl två, fixade hö, vatten och la in en torvbal + en halv spånbal. Vi tog in Sigge, borstade och selade på.. för idag skulle han dra däck- igen. Han var superduktig, släpade runt däcket hit och dit. Och eftersom vi redan gjort det massor av gånger, spänt på vagnen också osv bestämde Sandra att vi skulle uppfylla nyårslöftet 09 redan 08. Så han drog Sandra i vagnen idag för FÖRSTA gången. Så gryyyymt duktig.Jag är stoltast av alla ! Han är så grymt söt.

Kom hem, spelat sims (a) och suttit här. Ska strax gå och lägga mig i sängen, smsa och sedan somna.
Btw alldeles nyss satt jag och höll i Doris, och hon fick damp. Seriöst alltså. Rev mina armar så nu ser jag ut som något helt annat och rev mig i ansiktet och tror e klo träffade tandköttet för jag blöder.. :S

I morgon ska jag ev. träffa Stephanie och the geeks. Annars så får jag väl.. göra något annat ? Ska fira nyår med Stephanie och Youas iaf. Suuuperkul.
Torsdag: Ska jag ev. gå på bio med Emma + att det är utsläpp & morgonfodring.
Fredag: Sigges matte kommer och hälsar på.

Nääh nu ska jag va lite social mot mina msn friends, puss och kram.


dooran
Min något charmiga ca 6måndader "kattunge"..

home again..

.. eller tja det var ju ett tag sen nu men iaf.
Blev som vanligt, de spelar - jag tråkar sönder/ blir våldtagen av anton och younas.
I princip iaf. Gick till Younas först, sen runt halv 7 knallade vi bort till Robbans plaace.
My old, second home, <3
Och Totte <33
Whatever, Y och R spelade MS,
Anton Guitar Hero
Jag läste HP
sååå xtremt roligt vi har, eller hur? Spelgeeks !
Sigge imorn(idag då) och sen får jag se vad jag gör.
Tjingeling

bögen fredrik slår tillbaka © by r.e.a

Tjenixen.
Denna dag har gått relativt fort. Vaknade 9 och åkte till stallet 10. Mockade och fixade, kelade med Simon och sen åkte vi hem. Åt lunch och fixade mig iording för om sisodär 15 minuter ska jag träffa Anton och sen ska vi gå och våldgästa Younas och Robin.. Har jag bestämt :D

Vi har typ installerat alla the sims 2 spelen nu, så min natt kommer gå åt att spela det. Så jäääävla länge sen, haha.
Imorn ska Siggelien dra däck, skulle gått på bio med Emma bla men nu blir det inte så.. :/

Nä nu ska jag strax dra, puss

i uteboxenn

Just like deja vú ..

Tjenare.
Varje morgon vaknar jag upp till tanken; "snart är vinterlovet slut" Och de är det ju snart?
Faaan jag vill inte :(
Menmen. Tror jag har sovit 12 timmar på fyra nätter nu. Så jag har ont i hvudet coh vill igentligen bara lägga mig ner.
Skulle ha varit med Anton,Younas? och Robin idag. Men som sagt ovan är jag föööör trött.
Vaknade halv sju imorse, skulle ha morgonfodring,lunchfodring, mocka och fixa hö,vatten och mat till fyra hästar SAMT rida en. Lilla Gulliver.. eller aah.. lilla och lilla?

Hade barabacka-premiär idag på honom. Så sjuukt skön och sitta på. Kela med Siggelinen oxå när jag va där. Övade på ett av våra "attgöralöften" nämligen man&svanssprayen. Han är såå fjantig, haha.. Åkte hem runt tre och Sandra släppte av oss i Flemingsberg där vi skulle ta pendeln. Var hemma runt halv fyra. Åt mat och nu sitter jag här.. Frusen och ensam.

Poor Pichy.

Funderarde på att ta ett bad, lägga en ansiktsmask,hårinpackning och sedan fila fötterna och smörja in dem. Eller nej, jag SKA nog göra det iaf.. Supernice. Stallet imorn oxå. Sigge ska få dra däck :) Call me?

Puss



" Cause nobody wants to be the last one there.
Cause everyone wants to feel like someone cares,
Someone to love with my life in their hands ,
There's gotta be somebody for me like that
Cause nobody wants to do it on their own
And everyone wants to know they're not alone
There's somebody else that feels the same somewhere
There's gotta be somebody for me out there
.. "

Juldagen

Tjaa :)
Igår var alltså julafton  iiih vad jag har längtat.
Jag fick en ny mobil(den suger, men är mkt bättre än min LG va), lösögonfransar,halsband  ett kors och ett P som jag fick av Haldis i fredags, kläder osv. 700 kr, ska få 500 kr till. Osv. Maten var god och stämningen lagom, en rätt trevlig kväll alltså.

Idag vakade jag runt tio. Åkte till Siggelin runt tolv. Han har börjat bli öm i hovarna nu när de fryser på så han ska skos imorgon. Borstade all lera, gav honom lunchen i boxen, massera lite smått och natta tog en sväng. Han var superpigg. Sen när hon var klar stod han i boxen och vi myste. Guud vad jag älskar den ponnyn. Jag kommer antagligen dö när han ska åka ifrån oss.

Kom hem vid tre, satt vid datorn en stund. Sen filade jag fötterna, lade en ansiksmask och fixade naglara. Ska låta dem växa igen. Smörjde in mig med en jäätteskön lotion och en fotcreme. Så nu känner jag mig superfresh.

 Imorgon ska vi ha utsläpp vilket inebär att jag ska gå upp halv sju. Superkul! Kommer hem runt två kanske. Får se vad jag hittar på då.

Vad jag ska göra på nyår?
Jag vet inte.Vara hemma tror jag. Blivit inbjuden på fet lite här och där, men jag pallar inte. Mitt ena nyårslöfte är och sköta mig. Vad ska ni göra gott folk?

NÅRSLÖFTEN / SAKER ATT GÖRA 2009.
- Gå ner 10 kg
- Höja betygen, minst 1 mvg, 3 vg och resten g.
- Sköta Siggelin bättre
- Bli en duktig flicka
- Sluta äta godis
- Bli snällare mot mitt päron/lillasyrran
- Se posetivare på mig själv
- Köra in Sigge
- Träna för någon bra tömkörning ppl med Siggelin
- Bli brun
- Rätta allt som är fel i mitt liv.
- Men samtidigt få mer tid över till mina vänner <3
- Bli bättre med att hushålla på pengar

Julstädat

Hejsan hoppsan,
Som rubriken lyder, idag har jag julstädat. Hela dagen faktiskt.Men iförsig vaknade jag halv 1 oxå.. (a)
Pyntat granen, handlat, gjort vrat pepparkakshus :O <3 Fast det blev asfult.
Granen är finis!..
IMORN ÄR DET JULAFTON! jag önskar mig allt, typ.
Men det jag verkligen önskar kommer jag inte få, :'(...
WHAAATEVER. Kommer nog inte blogga imorn, men vi får se. Annars önskar jag er alla GOD JUL!

puss

dan före dan

Hejhopp alla därute.
Idag har jag spenderat  dagen med att köpa julklappar till min familj.
Blev klar, rätt nöjd med årets runda. Hittade mycket. Efter det åkte jag och min nååågot
kära syster till Siggelin <3 Körde lite NH med honom i ridhuset. Han var jätteduktig.
Älsklingsponniiii nr 1!

Nu blire chill, imorn ska jag städa, handla och ta ett långt, avkopplande dageninnanjul- bad. Det gör jag varje år.
Slänger in en bild på ponnyn oxå,
Puss/ M


sötnos

Jag tävlar,

sss


Detta skulle inte sitta helt fel efter en tråkig vinter. + den avslutas dagen innan min 15årsdag !
Var med i den ni oxå! Riktigt trevliga priser va? Massor av grejer jag skulle kunna döda för. Nästan iaf!


Tandblekningskit från Bergarelaxen.
Kroppspeeling och kroppsolja med Havtron från Rosenserien.
Solpuder, lipgloss, ansiktspeeling, fuktighetsmask samt fuktighetskräm med brun-utan-sol från Yves Rocher.
Nagellack nr 133 och 129, Myrraolja, Beautylack, Allroundlack, Nagel & nagelbandsrengöring, Nagelbandscreme, Lösnagelremover, Ögonbrynstrimmer, Frans - och ögonbrynsnäring samt Frans & ögonbrynsfärg från Depend.
Värde ca 2000kr.

sjuk..

Inatt vaknade jag av vääärldens migräanfall.. så jäävla jobbigt. Gick upp och tog en spray - hjälpte inte. Så det var bara och vänta in den lixom. Spydde :'( och sen somnade jag. Vaknade och hade fortfarande ont i hvudet. Typ migrän + vanlig huvudvärk + en värk som är en bieffekt av en operation. SKITKUL?
jag skulle ju rida osv + att jag hade  5 hästar och ta hand om.
Messade mariane och bytte dag med hästarna och Madde tog Sigge. Tack gmn! <3
sitter här nu. Ska strax gå och lägga mig igen.
puss

Nacka forum

Tjooho.
Idag har jag spenderat dagen med supersöta Helena!
Vi åkte till Nacka Forum. Skitstort ställe. Helt okej.
Vi skulle leta efter Helenas sista julklappar. VAD kan jag ej skriva, tyvärr ;D
Hittade dem iaf, + jag köpte smink. 1 puderfoundation typ, en mascara och ett läppglans. Jag är
jääättenoga med sånt, men alla tre klarade sig. Dock var mascaran inte riktigt som jag vill ha det.
Efter en lååång dag tog vi oss en varsin kaffe i tyresö centrum och sen åkte jag hem. Mötte mamma i brandbergen så gick vi och handlade lördagsgodis. Jag säger bara en sak; TOFFIFEE ÄGER !
Seriöst jag älskar det! Kan äta hur mycket som helst. Tittade på Harry Potter. Älskar HP nästan lika mycket som toffifeen.. hehe.

Ska snart sussa tror jag. Heldag i stallet imorn - tjoooohoo!

puss

Första inlägg 19/12 2008

Denna blogg är främst till för mig själv. Kommer skriva när jag orkar.. och vill.. thaha.
Ny design är på gång.



Började dagen med att jag vakade 10 minuter försent. Jag hade redan ett asstressigt schema så det var bara upp, fort som faan och duscha. Fixade mig iordning, packade grejer och skyndade iväg till bussen. Möttes av Aina på busshållplatsen och vi pratade om allt och inget på väg till skolan.

I grindstugan klev Jajj, Haldis och Malin på bussen. Lite julklappsutdelning.. fick 460g chhoklad av haldis, ett halsband och 2 badankor av Jajj.. <3 :)
Kom fram till skolan, möttes utav en sminkad Appe i fjortiskläder. Fan vad jag garvade.
Vi samlades allihopa, körde lekar.  Vårt lag vann med 5000 poäng, tvåan hade 1500 och trean 700. Snacka om att utklassa alla andra? Robert delade ut våra betyg. Våra första betyg.. ! Och för att va mig var detta super.
 3 IG -  varav 1 ämne läser jag inte? :S och ett har jag lämnat in men inte fått bedömt. Aja. resten va G och ett MVG.

Sen var det slut och alla sa hejdå osv. Vi tvingade i Simon en energidricka. Vet dock ej hur det slutade menmen :P
Han är för övrigt superlättpåverkad :P Åkte med Appe och Tess till tyresö C. Gick rut och träffade folk, bl.a Smári :)
Sen en massa Appe och Tess- kompisar. Åkte hem runt 1.

 Klev av i kulfångsgatan och gick till Ica Maxi. Nästa framme ringer min mamma och säger att de är klara. Jag typ *jiiippe*. Tar nästa buss hem. Träffade Aina på den bssen oxå. Gick hem, slappade en stund och gjorde mig sedan iordning och gick till Anton.

 Younas den tönten kom en timme senare. Vi spelade något spel. Eller.. aah.. DE spelade och jag tittade på. Fick även prova sen. Det va myysigt. Förutom när jag upptäckte Younas alla superfina porrbilder. Haha..

Kom hem runt kvart över sju. Käkade middag och sen bosatte jag mig här. Imorn ska jag åka till Nacka Forum med Helena :) <3

På söndag är det heldag i stallet. *tjooohoooo* och ska även rida Gulliver då <3

Nä nu gosar min ena katt sönder mig här, puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0